Choklad

Vet ni vad jag saknar just nu? En marabou chokladkaka! Jag vet att det finns här på IKEA. Men jag har inte kört någon bil ännu, så jag kan inte ta bilen och fara iväg och köpa det. Jag vet inte ens hur långt det är till närmaste IKEA här i Boston. Men jag behöver verkligen choklad just nu. I really need it! Vore så himla gott och jag saknar det jättemycket just nu! En kopp té och lite (mycket) marabouchoklad! Det skulle sitta fint det. Otroligt fint.

Vet inte vad jag ska ta mig till, jag behöver choklad! Oh my god.. Jag vet att det inte finns någon choklad i deras skafferi heller, jag har redan tittat.. De har bara massa jordnöttssmör, och konstiga snacks! Jag har redan ätit upp deras oreos kakor..Men jag behöver choklad choklad choklad!!!!! NU!!


värmebölja?

Idag har det varit 37 grader varmt och sol här i Boston. Jag var ute och lekte med barnen i deras playground hela förmiddagen, sedan gick vi in och jag lagade lunch och bäddade ner dem i sängarna för varsin nap (tupplur) Pojkarna sov i två och en halv timma idag! Jag blev så glad! Willie brukar bara sova en timma och Jack brukar aldrig somna alls. Men idag sov båda två, jätteskönt! De blir mycket lättare att hantera när de haft sin nap. Jag och Emma spelade spel och  tittade på snövit i hennes säng under tiden. Och när vi tittar på snövit inser jag att det är från den filmen som "hejhå hejhå vi hatar aik" har fått sin melodi. Det var lite roligt! Så idag har jag lärt mig något nytt!

På eftermiddagen var det too hot to be outside! Så vi var inne och spelade spel och lekte i lekrummet. Jag gjorde sedan middag till barnen och passade på att äta middag jag också samtidigt som dem så jag kunde gå ner på mitt rum tidigare. Det är så skönt att sluta jobba och glida ner på rummet och lägga sig i sängen och gå igenom alla mail. Det är skönt och tryggt!

Vill ni höra något roligt? Idag har jag varit i landet i två veckor! För två veckor sedan satte jag min fot på Long Island för att gå på aupairschool i en vecka.. inser ni vad fort tiden går?! Det roliga är att jag använder engelskan även när jag är ensam nu. När jag skulle laga mat till barnen och skulle räkna hur mycket vatten jag skulle ha i riset så räknade jag på engelska. När jag la upp maten räknade jag hur många kycklingar jag la på varje, på engelska. Jag kom på mig själv, det var lite komsikt.

Tiden bara rullar iväg! Snart har jag ju varit här i en måndad.. och då är det bara tolv månader kvar ungefär, innan jag är hemma igen! Gäller att fånga dagen!

Cleaning my room

Okey! Idag har verkligen bara varit en slappardag. Jag har suttit i sängen hela dagen, orkade inte ens knyta på mig joggingskorna för en promenad och kolla in området i det fina vädret. Istället satt jag i sängen hela dagen och pratade med nära och kära där hemma. Det var faktiskt riktigt mysigt. Jag var väldigt deppig ett tag och några tårar föll från min kind. My hostfamily vär även ute på några äventyr, så de fanns inte i huset. Jag kände mig äcklig och mitt golv ska vi inte tala om! Det har varit smutsigt ända sedan jag kom och jag har knappt velat gå på det. Känns som att gå på lera. Okej, kanske inte riktigt, men nästan. Så ni ska förstå hur illa det har varit! Så när Cici och Shawn (mina värdföräldrar) kom hem, sprang jag upp och bad om städartiklar. Jag fick någon hightec grejj som sprutar och torkar samtidigt. Jag satte på min partylista med musik och satte igång. Det började lukta fantastiskt och jag fick ett leende på läpparna!

Allt blev så mycket enklare när jag fick städa mitt rum. Jag kände en befrielse. Jag kände mig lycklig. Det känns fräscht i mitt rum nu, det luktar gott. Jag är nydsuchat och jag har smörjt in mig, återigen, i Victoria's secrets hudkräm med doft av cocos! Jag känner mig fräsch och är redo för en ny jobbvecka! Låt denna vecka gå fort, för till helgen har jag lite planer som jag hoppas blir av!

Den där var VIT innan jag började.. förstår ni nu hur skitigt jag har haft det i mitt rum? De städade inte ens när jag kom hit.. Vi har en städerska, men hon glömde nog mitt rum i tisdags. Men jag kan lika gärna städa mitt rum själv, för då vet jag att det blir gjort och att det blir ordentligt. Jag kan tillägga och säga att jag fick ta tre till fyra sådana där saker innan jag blev nöjd! Jag ska även dra en runda imorgon också, bara för att försäkra mig om att det är rent! Mamma, nu blir du väl stolt över mig när jag säger sådana här vuxna saker om städning?..


Hannah Montana!

När vi var i en butik hängde det massa ballonger i taket, och jag hittade en med Hannah Montana! Lycklig tjej! Hoppas Miley har någon konsert här snaart. Hon var tydligen i Boston för inte så länge sedan!


Svengelska

Dessa misstag på språkdelen har jag gjort hittils när jag lyckats blanda engelska och svenska. Har gett Ida några góa skratt åtminstonde. Vet inte om det mest är internt eller om ni där hemma också förstår.

1. JEHA (en blandning av svenska ordet Ja, engelska ordet Yes och Yeah) Och när jag uttalade det så lät det verkligen hemskt. Vi vek oss av garv.

2. Hostmamma (detta är nog den mest komiska, vi bor ju hos en hostdad och en hostmum. Och här bladande jag engelska ordet "host" och svenska ordet "mamma" så det blev hostmamma. Det var lite roligt.

3. Mappar (jag pratade svenska med Ida i telefonen medan Nelli gick bredvid mig, och jag förklarade för Ida att jag skulle leta upp lite kartor över Boston och ta med mig hem. Karta på engelska är map. Så det råkade bli Mappar, alltså flertal i kartor på engelska. Helt knasigt och jag uttalande det väldigt svenskt. Det rätta ordet är såklart Maps eller kartor.)

Kanske inte lika roligt nu. Men jag tyckte det var roligt när det väl hände. Och det kommer säkert uppstå fler missförstånd och tokigheter med dessa språkvariationer! Det är inte så lätt som man tror att byta språk på en dag!

My room

Idag är det 35 grader och sol här, rena sommaren! Men jag har bestämt mig för att vara inne hela dagen och städa mitt rum. Jag har fått upp lite tavlor, sopat golvet och bäddat sängen. Jobbigt att bädda denna säng ska jag tala om! Jag borde skura golvet också, blir svart på tre sekunder när jag går på det. Men det är bara för att amerikanare  går med skor inomhus..Jag måste vänta tills mina hostparents kommer hem så att jag kan fråga vad jag ska använda, så jag inte tar något som fräter sönder golvet, det vore inte så lyckat!

Här är lite bilder på mitt rum!
Bilder på Ronny som kom upp idag.

En tavla på mig och min vän Lenita samt ett doftljus

Mina bord där jag har mina foton

 

Min älskade familj har fått hedersplatsen och stenen jag fick av min mamma

Min säng

Mitt badrum

 

Detta var lite bilder på hur jag bor! Det är rätt mysigt faktiskt. Men har inte helt fått ordning ännu, måste se till och fixa det snarast!


Lead me to the cross

jag saknar er, jättemycket

 

 

Det jobbigaste med att vara på andra sidan atlanten är att man saknar sina vanor där hemma. INGENTING är som hemma. Det är inte samma mat, inte samma rum, inte samma språk, inte samma vägar, inte samma människor. Allt är nytt. Alla jag pratar med här, barnens simlärare, vänner till familjen och så vidare, kan inte förstå att jag gör detta. Att jag "lämnar" min familj där hemma och ger mig ut på detta äventyr. De tycker jag är modig som vågar lämna en trygghet och kasta mig ut från ett berg. Det är ungefär så det känns. Just nu. Att man har kastat sig ut. Jag hade ingen aning om hur jag skulle få det innan jag kom hit. Jag kunde bara hoppas.

Självklart är det både tuffa och underbara stunder. Men vet ni? Jag har blivit mycket starkare på jättekort tid. Det var inte länge sedan jag började åka in till Stockholm City själv. Och nu har jag satt mig på ett flyg across the ocean (se, jag har redan glömt hur man säger det på svenska), kommit till en främmande familj, med främmande barn som jag ska ta hand om. Jag har dessutom hoppat på ett tåg till underbara Boston för att träffa några vänner. Jag lyckades även sätta mig på rätt tåg tillbaka!

Jag förstår inte själv att jag gör detta. När det blir tufft, vet ni vad jag gör då? Jag ringer till pojkvännen på skype eller skickar ett mail till mina föräldrar! Då får jag prata svenska och kan få ut exakt det jag behöver. Kan uttrycka mig rätt och de vet exakt vad de ska säga för att få mig på bättre humör.

Jag har precis kommit hit och imorgon har jag varit i landet i två veckor. Det har gått jättefort och fortsätter det såhär kommer jag snart stå på arlanda igen och vara hemma i mitt kök och baka kladdkaka i min egen form!

Ni som funderar på att åka - ÅK! Om ni frågar mina föräldrar eller mina vänner, så var jag inte alls bra på engelska innan jag åkte, det börjar redan släppa. Jag är nog den mesta hemmakära människa som finns och den som är mest familjär och vill ha familjen runt mig hela tiden - Men här sitter jag. I min säng i USA. Det är sjukt!

Men utan min familj, pojkvän och vänner där hemma, hade jag nog inte suttit här. Jo det hade jag..min vilja  var för stark för att någon skulle kunna hindra mig. Men det är nu min rädsla kommer. Vad tänkte jag på?..

Detta är nog det BÄSTA MISSTAG jag gjort i hela mitt liv! Tänk vad mycket jag kommer få vara med om, och året har precis bara börjat!

Nu kör vi!

The cheesecake Factory

Hej!

Imorse följde min värdpappa med mig till banken så att jag kunde fixa ett amerikanskt bankkonto. Det gick väldigt smidigt och hon som hjälpte mig var otroligt trevlig! Alla i USA är verkligen jättetrevliga och hjälpsamma. Så sluta ha så mycket fördommar där hemma! Och alla är faktiskt inte överviktiga. Finns många som är pinnsmala och som nästan ramlar ihop så fort man petar på dem.

Efter banken sprang jag till tågstationen för att hinna med tåget in till Boston. Jag mötte upp min kära Ida och även en tjej från tyskland, Nelli. Vi tre gjorde Boston idag! Det visade sig att jag och Nelli bor på samma tåglinje! Väldigt bra! Vi gick runt i Boston i otroligt vackert väder, fick till och med lite solbränna! Vi kollade på byggnader, shoppade och åt god lunch!

Jag beskriver dagen i bilder! Jag har inte fått alla bilder från Ida ännu, men jag lägger upp mina sålänge!

på en gata fanns det massa coola bilar



Min fina Ida fick vara kartläsare!


Vi åt lunch på The Cheesecake Factory som verkligen var top notch och väldigt elegant! De hade gigantiska och hundratals av cheezecake!




Vi tre klickade direkt och hade en otroligt trevlig lunch och fikastund! och eftersom Nelli är från Tyskland så pratade vi engelska hela tiden. Är ju oförskämt om jag och Ida ska prata svenska med varandra. Så blir mycket engelska talande om dagarna!



Våra cheesecake! Jag tog såklart en med chokladmousse, Ida en med Vit choklad och hallon och Nelli med Pecan och creme. De var otroliga allihopa! Jag vet vart jag ska fira min 20 års dag..


Me and my cheesecake!


Jag och den tyska tjejen Nelli :)


Utanför Victoria's Secret! Köpte en hudlotion med doft av cocos! De hade magiska underkläder och härliga hudkrämer!



Jag hade en helt fantastisk dag med brudarna och vi hade kanonväder! Var mysigt att gå runt i Boston, staden är fantastisk! Jag är så glad att jag hamnade här! De är mysiga ställen överallt och härliga desserter..Bäst jag fixar mitt gymkort snart tror jag..

Vi avslutade vår dag på Starbucks.. Ida lurade i mig en islatte av något slag som smakade pepparkaka. Jag slängde den. Så god var den. Vi satte oss i en park och smidde lite planer om nästa helg! Jag hoppas det blir som planerat, det skulle vara mysigt!

Mot slutet började jag prata svengelska. Jag glömde bort vissa ord och blandade svenska och engelska och blandade även engelska ord. Det blev jättekonstigt! Tjejerna bara skrattade åt mig, speciellt Ida eftersom hon hörde de svenska orden också. Jag fick be om ursäkt till Nelli flera gånger. Men det är sådant som händer, jag är inte van att prata engelska så ibland blir det lite knasigt! Men jag känner mig duktig som pratar så mycket!

Jag har nyss tagit en dusch och smörjt in mig i min nya hudsalva. Ska strax krypa ner under täcket, sedan ska jag sova ut imorgon. Inga barn i huset så inga som börjar springa runt som elefanter på övervåningen klockan 6 på morgonen. Så imorgon ska jag ligga länge i sängen. Sedan äta frukost och ägna dagen åt städning..

Tack för en kanondag tjejer! Jag behövde detta och nu känner jag att livet leker! Det är såhär det SKA vara. Har jag det såhär bra kommer jag aldrig vilja åka hem och året kommer gå så mycket snabbare om vi hittar på sådana här saker.

Godnatt!

Martin Stenmarck is my man nr 2

Wie! Som du vet så har du redan en inbjudan att komma hit och spela! Så tacka mig att jag tar ut dej i stora världen!

Tur att jag kan spela din musik även på andra sidan atlanten, annars hade jag åkt hem igen! Nej.. men jag är glad att du kan göra mig glad här borta också :D

Hoppas du inte saknar mig för mycket Stenis!


Pizza friday!

Godkväll!
Här är klockan 22.00 och jag är nyduschad och sitter i sängen och lyssnar på Martin Stenmarck. Det är underbart! Idag är det exakt en vecka sedan jag kom till familjen, veckan har gått extremt fort, men samtidigt känns det som om jag varit här hur länge som helst. Det är en jättekonstig känsla. Går inte att förklara! Har haft min första arbetsvecka och jag klarade det! Det har såklart varit både dalar och berg. Men det har varit lärorikt och jag har kommit bra in i familjen. Jag känner mig nästan som hemma. Det är lite jobbigt att man inte kan göra sig förstådd i vissa lägen. Jag känner mig tryggare att prata med barnen än med föräldrarna. Men det är nog för att jag är med barnen hela dagarna och MÅSTE prata med dem. Men det tar sig!

Idag har barnens farmor varit här och hjälpt mig lite, det underlättar! Vi tvättade lite kläder till barnen, vi lekte i deras lekpark (de har en egen lekpark med ett playhouse som håller på att byggas på tomten) och så har vi bakat chokladtårta!

Varje fredag har min familj Pizzafriday! Så blev hemmagjort pizza till middag idag! Var riktigt god faktiskt! Sedan har Willie (yngsta) sprungit runt i sin Sverige-tröja hela kvällen. So cute!

Emma gjorde en teckning till mig. Det är jag, Emma, Jack och William på bilden. Samt massa hjärtan!

Hur söt är inte denna bild? Barnen radade upp sig på trappen framför huset när de såg Cici(mamman) komma hem, och sen sätter sig hunden Blue bredvid. Underbar bild!


Imorgon åker jag in till Boston city med några brudar!

Godnatt!

Today it's getting better !

Hej!
Idag var allt mycket bättre! Ungarna var ute och lekte hela dagen, och medan pojkarna hade sin naptime passade jag på att sätta igång en tvätt, vilket var skönt, för nu har jag lite kläder att använda också! När de vaknade hade de simlektion och medan de simmade runt i poolen med deras lärare en i taget, vaktade jag de andra. Ungarna har börjat säga "I love you" till mig. De är så söta! Jag har verkligen hamnat i rätt familj även fast det är ett tufft heltidsjobb. Jag lagade även både lunch och middag till dem idag, good job Elin!

Har precis Skypat med Ida, min Bostonkompis från skolan, och vi ska ses på lördag i Boston för lite shopping! Hon skulle locka in lite andra aupairer också, så vi kan prata engelska och inte svenska. Även fast det vore skönt att prata lite svenska.

Pratade även med mina kära Maja och Linnéa nyss på Skype. Maja var lite rund om fötterna och tjejerna hade det skojj hemma i Sverige. Jag saknar er! Snart ses vi igen och då ska vi ta igen all tid vi missar! Maja, jag hoppas du får det bra i Jönköping :D


Cake!

Det var en rätt tuff dag för mig idag, hemlängtan och lite annat spökade så jag blev lite ledsen. Men min hostmum ställde upp och pratade med mig och det kändes  genast mycket bättre. Tidigare idag frågade hon mig vad jag gärna äter för godis och så vidare, och då berättade jag att jag inte äter så mycket godis, men desto mer bakelser, tårtor och cupcakes and so on!

Jag fick sluta tidigare idag så när jag var nere på mitt rum och pratade med Ronny på skype, så kom Cici (mum) ner och sa att maten var klar och vet ni vad de hade gjort till mig till dessert? Jo, en tårta! Hur gulligt som helst, så vi hade lite tårtkalas.

Nu ska jag försöka sova, jag fick inte så mycket sömn natten tills idag.

Vi hörs imorgon förhoppningsvis!

Puss och kram

Mamma, pappa, Emil och Zack - tänker på er varje dag!

Pussar till allihopa!

Hostfamily!

Hello !

Okej, nu ska jag ta mig tid att berätta lite om min familj och min ankomst! Jag, Ida och Marie satt nervösa på bussen från aupairskolan till Boston och jag var verkligen jättenervös. Bussen var en timma för tidig så vi aupairer fick vänta på familjerna, även fast det ska vara tvärtom. Men alla familjer får information om att man är tidig, så det kommer så fort som möjligt. Shawn (my hostdad) kom rätt snabbt och jag gav Ida en hård kram innan jag satte mig i bilen med Shawn och vårat samtal flöt på bra.. Det kändes trots allt bra att prata engelska..

När jag kom till huset fick jag en rundvandring och det första jag tänkte var "här kommer jag gå vilse".. Men det är redan mycket bättre, huset är gigantiskt! Mitt rum är på nedre plan och jag hann bara lägga in mina grejjer i mitt rum innan jag var tvungen att packa om för att åka till familjens beachhouse. Det var lite läskigt och nervöst, för hela deras släkt var där kändes det som. Fick träffa barnens farmor och farfar.

på lördagen åkte vi ut och åt lunch på en pir och sedan tog vi båten ut på havet och jag fick se Boston från utsidan, det var fint! :)

Jag har trots allt haft fina dagar där i beachhouset och nu är jag hemma i mitt rum.

Har jobbat denna vecka men Cici (hostmum) har varit ledig för att hjälpa mig att komma igång och så vidare..

Min LCC ringde idag också, hon är svensk, det är underbart! Då kan man göra sig förstådd mycket bättre.

Vi hörs. Puss.

NYC - bilder

Lägger upp lite bilder från vår NYC tripp och under tiden på skolan!

en bit av byggnaden där vi hade aupairskolan.


S:t Josephs Hall där vi hade alla lektioner


Vi fick pyssla och eftersom vi är i USA gjorde jag en godisvärld!


Vi dansade till små grodorna (typiskt svenskt)


Några av vi svenska tjejer :)


Det kom en söt amerikansk polis, en riktig komiker!


Vi åkte förbi frihetsgudinnan på vattnet på en färja.



Vi åt pizza till lunch.. spiderman!


Vi var uppe i top of the rock!



jag och min kära Ida som blev min andra halva på typ två sekunder!



En underbar cupcake! Ett måste här i USA. <3


Vi kramades med svampbob fyrkant!



Timesquere! SÅ HIMLA COOLT!



Jag och min Ida!


Från toppen av the top of the rock, eller vad det nu heter.


Fler bilder kommer! Ska få en del av Ida också :)

Nu pratar jag med min älskade man Ronny på skype och det känns sååå bra! Vill dock ha honom här just nu så jag kan krama på honom och ge honom den mysigaste kyssen i världen!

Ha det så bra, nu ska jag fortsätta prata med Ronny så hörs vi.


Update

Hej!
Jag sitter nu i mitt rum i familjens hus i Boston. Vi har spenderat några dagar i deras beachhouse. Jag ska strax äta middag tror jag, väntar på att de ska ropa på mig! Men efteråt blir det en ordentlig uppdatering med bilder från NY och mina första dagar hos familjen! :)

Hörs snart!

Still at school

Hello everybody!
Dagarna är FULLproppade med lektioner. Vi börjar klockan 07.00 men frukost och sedan har vi lektioner mellan 08.15 till 18.00 på kvällarna. Självklart har vi ju lunch och middag emellan, men det är väldigt mycket tid i klassrummet. Det är intensivt men rätt kul! Idag var det en polisofficer här och pratade med oss, han var som en stor komiker! Gud va han var rolig. Skrattade så jag tjöt typ. Han får ten points! Dock är det vääääldigt mycket regler och lagar som man inte tänker på, eftersom vi inte har dem hemma i Sverige. Och man ska INTE bli rädd om man blir stoppad av polisen och han håller i en pistol. Okeey? Jag kommer skita på mig om en polis kommer fram till mig med en pistol. Men mitt första intryck av amerikanska poliser är VERY NICE! They are sooo cool! Okej, Sorry för min engelska, jag vet att Lenita doesn't like it. MEN! Jag har börjat tänka på engelska redan, det är engelska konstant på lektionerna, all day long. Så man blir lite inspirerad.

Dock blev jag lite irriterad idag när vi hade ett grupparbete, jag var i en grupp med BARA tyskar, och de satt och pratade med varandra medan jag försökte vara duktig och komma med egna åsikter och förslag. Jag kände mig lite utanför, men tillslut fick jag som jag ville och jag tror läraren gillade vårat koncept :)

Allt är verkligen jättebra! Juste! Den ena tjejen är från Brasilien, har ingen aning om vart jag fick Portland ifrån.. Jag var väl trött kanske eller något, haha!

Det är svårt att blogga här, för internet är dåligt och mitt tålamod är inte tillräckligt bra för att ladda upp bilder, så det får jag ta när jag kommer till värdfamiljen!

Imorgon ska vi in till NYC! Det ser jag fram emot! Vi kommer att komma hem sent, och sen på fredag åker vi till våra värdfamiljen, så nästa gång jag skriver är troligtvis på fredagkväll amerikansk tid.

Hoppas allt är bra där hemma och att ni inte saknar mig allt för mycket :)

Jag tänker på er mamma och pappa, önskar att ni var här så ni kunde se allt jag är med om! Pratade om Zack idag för mina vänner här, då började jag sakna honom, så ni kan väl ge honom en puss från mig?

Puss och Kram!

I'm alive!

Hej!

Har varit en lång dag med bara massa resande! Var helt slut när jag kom fram till NY. Vi fick sedan vänta i hundra år innan en rolig prick hade lastat in alla väskor i bussar som skulle ta oss till Long Island och aupairtrainingschool!
Vi har precis fått våra rum och jag delar rum med en från Schweicz (stavning?) och en tjej från...jag minns inte vad hon sa, det var så konstigt. Portland kanske? vad är det? finns det ett sådant land? Men aja, två tjejer i alla fall. Tyvärr så drar man sig ju till de svenska tjejerna, men men. Det är en trygghet som jag behöver!

Jag är jättejättetrött, klockan är bara halv nio här, men har varit uppe totalt i ett dygn nu! Så nu blir det en snabb dusch, för ni anar inte hur vaaaarmt det är här!! Det är helt SJUKT så varmt det är!!!

Men jag har det bra! Jag hör av mig så fort jag får möjlighet.

Puss och Kram!

Sista dagen i Sverige

Hej!
Ja, det är sant. Idag har varit min sista dag i Sverige på ett år. Jag har umgåtts med pojkvännen och vänner hela dagen och packat klart det sista. Jag hoppas verkligen att jag inte har glömt något!

Nu på kvällen gick jag en promenad med mina fina - Maja och Linnéa. Vi skulle gå en kort promenad och bara säga hejdå. Men istället blev det en promenad på en timma. Jag tror inte någon utav oss ville komma till ögonblicket då vi var tvugna att säga "vi ses om ett år" Men nu är det gjort. Ni är så himla fina tjejer, kommer sakna er så himla mycket!



Detta är mitt sista inlägg på svensk mark. När jag har publicerat detta ska jag se om jag kan få ett sista samtal med min älskade Ronny innan jag släcker lampan och ska försöka sova några timmar. Mitt plan går 09.30 från Arlanda, sedan mellanlandar jag i Tyskland och sedan bär det vidare mot NY där jag ska vara fram till fredag på aupairschool och sedan kommer jag sitta nervös på en buss innan mitt möte med min hostfamily!

Jag ska försöka skriva i bloggen och jag ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt av vad som händer!

Ta hand om er allihopa!

Och så vill jag bara säga TACK till alla mina underbara vänner som har tagit sig tid att ringa mig idag och önska mig lycka till och alla ni som har kommit hit för att ge mig en sista kram. Det betyder mycket och jag uppskattar det!

Ronny, jag älskar dig!

Nästa gång vi hörs är jag i USA!

GOODBYE SWEDEN AND HELLO NEW YORK!!

Together we take this world by storm

Vet inte vart jag ska börja någonstans.. det har varit en enormt jobbig dag idag. Mycket känslor och mycket tankar. Ronny kom och sov hos mig inatt, vår sista natt tillsammans på några månader. Jag ville inte somna, jag ville bara ligga och prata, hålla hans hand och känna hans andetag. Jag ville se honom. Njuta av hans närvaro och hans närhet, hans hand i min. Det var en underbar natt, och jag såg gudomligt bra även fast det var en konstig känsla att veta att det kommer dröja några månader nu innan detta händer igen.

Vi ägnade morgonen åt att umgås med varandra. Men tillslut var älsklingen tvungen att åka till jobbet och vårat "vi-ses-snart-igen" ögonblick var ett faktum. Det var jobbigt. Jag ljuger om jag säger att det var lätt. Jag döljer inte att jag grät, för det gjorde jag. Mycket. Det var så mysigt att stå i hans famn. Jag ville inte släppa taget. Jag ville inte att detta ögonblick skulle komma. Jag älskar Ronny över hela mitt hjärta och det är jobbigt att skiljas åt, även fast vi vet att vi kommer att ses igen. Jag kommer fortfarande älska honom lika mycket, även fast jag är på andra sidan atlanten. Han är my man och jag kommer inte släppa hans hand. Han kommer alltid att vara med mig, och det är jag glad för. Han är med mig i USA. I mitt hjärta - där han alltid kommer att vara.

Ronny, jag älskar dig! Vi ses snart igen.


Idag är en tuff dag

Hello!

Idag blev det en tuff natt och morgon, har drömt massor och dagen har varit tung. Victoria kom hit på förmiddagen för att prata och hålla mig sällskap i några timmar. Sista gången vi sågs, så vi tog en extra lång kram innan hon skulle gå. Det är hemskt att behöva säga hejdå till vännerna dag efter dag. Men vi kommer ju ses om ett år!

Jag kommer sakna kvällarna och utgångarna med Victoria och Mickis. Jag kommer sakna oss tre. Vi har blivit tightare och tightare på senaste tiden och nu helt plötsligt åker jag bort. Men det ska bli så himla kul att komma iväg och jag vet att jag alltid kommer att ha er med mig på min väg! Älskar er tjejer! :)


Mickis, Vicy och jag :) <3

-

Godkväll!

Idag har jag varit i stan med min kära vän Lenita. Vi fixade presenter till mina barn i USA. Jag köpte varsin Sverigetröja till dem och så blev det en osthyvel till mina värdföräldrar :) Jag har köpt lite presenter tidigare, men kände att jag även ville köpa detta. Jag införskaffade även lite andra bra att ha saker. Bland annat köpte jag en ny dagbok. Jag har under fem år skrivit dagbok regelbundet och självklart ska jag fortsätta nu under mitt USA år. Så jag köpte en fin rosa dagbok som jag ska skriva i!

När jag kom hem fixade jag lite med presenter och packning innan jag tillsammans med familjen åkte hem till min kusin och hans flickvän. Vi var där på en fika för att ses en sista gång innan jag åker. Det känns så sorgligt nu när man måste säga hejdå till alla. Men jag kommer ju tillbaka sen!

Imorgon ska jag växla pengar till dollar! Har aldrig haft dollar, så det ser jag fram emot!

Juste! Jag köpte även en ny resväska idag. En stor som jag ska ha som bagage. Har redan börjat packa, men ska packa om nu. Det är nog lika bra, för då kan jag dubbelkolla en extra gång :)

Här är en extremt vacker bild på mig och min kusin Lukas.


Princess Ella

Hej!

Ronny dök upp vid ett tiden inatt och plockade upp mig. När vi kom hem till honom åt vi wienerbröd mitt inatten (ssh, säg inget till min mamma!) och tittade på The Notebook. Den filmen gillar jag. Den är gripande och söt. Men självklart somnade jag ifrån filmen. Otippat va? Men Ronny hade sett klart på den och sedan hållt om mig tills han också somnade. Urmysigt. Detta var sista natten på hela 13 månader som jag fick sova i hans säng. Jag kommer sakna det. Kommer sakna det som bara den! Blir nästan tårögd när jag tänker på det.

Jag och Ronny sov ut ganska länge och sedan gjorde vi oss iordning och drog en lunch ute, vardagslyx igen! Sedan körde han hem mig och jag gav honom en lång kram innan han åkte vidare till jobbet. Hur kommer det sig att en människa kan göra en annan människa lyckligast på jorden, genom att bara existera? Ronny är en sådan person!

På kvällen kom Ella hit med sin mamma och pappa. Ella är tjejen som jag varit barnflicka åt nu under ett år. Vi hade en liten mysig middag och pratade. Jag kommer sakna att träffa denna lilla prinsessa! Jag har lovat att uppdatera dem med bilder och mail. Jag hoppas det går bra för henne nu och det ska bli spännande att se hur stor hon har blivit när jag kommer hem igen!

Jag och Ella gjorde ett armband till mig förut, som jag kan ta med mig till USA. Så på ett sätt är min stora lilltjej alltid med mig! Vi gjorde även ett till henne! De blev väldigt fina!


Stress

Hej!

Jag har problem med min adapter. Kontakterna får inte plats i den, helt sinnes! Jag vet inte vad jag ska göra. Många slipar, men jag ska nog gå tillbaka till CO och se om de kan hjälpa mig. Min hostdad sa att vi kunde fixa sådant när jag kom till dem också. Det var inget problem jag skulle haka upp mig på sa han.

Min hostdad mailade även idag och sa att jag absolut inte får glömma badkläder, för vi ska tillbringa min första vecka på stranden. Hur nice är inte det?! Börja lite soft sådär! Bara en  vecka kvar nu. Om en vecka är jag på skolan i NY. Spännande!!

Jag ser att det är många nya läsare som har kommit hit, välkomna :) Jag hoppas att ni stannar och att ni börjar kommentera! Blir mycket roligare för mig att blogga då!

Inatt ska jag vara uppe länge. Min pojkvän slutar jobba runt ett inatt och då ska han plocka upp mig och sedan åker vi hem till honom och sover. Jag vill så gärna sova hemma hos honom en natt till innan jag åker. Jag älskar att sova i hans säng. Med älsklingen bredvid mig. Titta på en film och somna före honom. Det är livsglädje. Vardagslyx för mig. Jag ser fram emot natten!

Ska ta med mig datorn dit, han ska få hjälpa mig med lite saker :)

Så vi hörs imorgon!

Pussar.

Me and my baby!


Hejdåmiddag!

I lördags hade jag en hejdå-middag för mina närmsta vänner. Det var såklart trevligt men samtidigt känslosamt. Klockan 18.00 droppade folket in för lite middag och trots ösregn så satt vi ute på altanen under tak! Det var mysigt ändå. Vi åt mat, drack gott och till efterrätt blev det såklart kladdkaka! Mina vänner förväntar sig kladdkaka när de kommer till mig, så det var ett givet alternativ! Jag hann prata med alla och det var riktigt trevligt! Kul att se allihopa innan jag ska åka. Det fälldes några tårar när man sa hejdå och självklart kommer jag att sakna er allihopa! Jag fick väldigt fina avskedspresenter! Massa tavlor med foton. Vilket jag uppskattar jättemycket! Ska ta med mig dem och sätta upp på mitt rum i USA :). Sedan fick jag svenskt godis, choklad, böcker, smycken osv. Jag fick ett jättefint armband av Linnéa och Maja som de gjort själva.

Även fast vädret inte var det bästa så satt vi ute och hade det trevligt. Det känns lite tråkigt att åka ifrån allihopa. Men jag kommer ju tillbaka om 13 månader. Jag kommer sakna att inte kunna ringa er och prata om vardagen, att inte kunna skicka iväg ett sms eller att bara sitta hemma i soffan med er och äta kladdkaka och snacka skit. Jag kommer sakna att sitta med pojkvännen i hans säng och titta på när han spelar GTA. Jag kommer sakna när han knäcker mina tår. Jag kommer sakna alla snus han sprider ut i mitt rum som sedan jag får slänga, även fast jag hatar att ta i dem.. Jag kommer sakna allt detta. Det kommer jag verkligen..

Mina vänner, ni är underbara! Jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma er och jag kommer hålla er uppdaterade om mitt äventyr! Jag älskar er.

Vicko, Alle och Elin


Challe och Carro :)


Älsklingen och Johan


Vicy, Mickis, Camilla och Jens


Du och jag <3


Alle, Linda, Linda, Evelina och Tom


Carro och jag


Carro och Evelina


Jag och Ronny


Néa och Johan


Jag och Evelina


Tack allihopa för en fantastisk middag! <3

8 dagar kvar

Hej!
Först måste jag be om ursäkt för den katastrofala uppdateringen! Jag har varit uppe i Ljusdal och sagt hejdå och kramats med mina släktingar. Det var verkligen en jättemysig liten tripp men tyvärr var det mycket regn! Men det gjorde inte mig någonting, jag fick ju i alla fall umgås med min underbara och fantastiska mormor!  :)

Jag hade dock ett krav att vi skulle åka hem i torsdags så att jag kunde åka in till Grönan för att gå på min älskade Martin Stenmarcks konsert! :) Jag åkte in på kvällen och mötte upp Linnéa, Maja och GB. Det blev lite karuseller innan konserten och jag åkte berg och dalbanan! Jag är rätt kinkig när det gäller karuseller, men brudarna drog upp mig i den och det var faktiskt skitroligt! Fråga bara Linnéa ;) Haha! Sedan klockan 20.00 började Martin spela och det var fantastiskt bra! Han är verkligen super! Helt underbar! Och jag är verkligen världens lyckligaste när jag får se och höra honom!

Efter konserten (som var underbart bra, sa jag det? (a) ) fick jag träffa Martin och jag passade på att bjuda över honom till USA, jag sa att det var dags att komma dit och spela nu! Då skrattade han och sa att han skulle se vad han kunde göra. Haha du är så gó! :)
Maja, Linnéa och GB :)

Jag blev glad tjej när jag fick säga hejdå  till min älskade Stenis!

 

Har haft fantastiska dagar! Nu gäller det att ta vara på de sista!!

 


Update

Hej! Jag lever! Jag är på semester och kommer hem ikväll eller imorgon, då blir det mer uppdateringar!

Tänkte bara meddela det, så att ni vet att jag lever lixom..

Tjing kapling !

RSS 2.0