Sliten

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har inte energi till att berätta vad jag gjort idag och förklara och inspirera. Egentligen vill jag bara skriva vad jag känner. Men det kan jag inte göra med tanke på att mina föräldrar läser, och de skulle nog ta första bästa plan och hämta mig om jag skulle säga det. Okey tänker ni, varför skriver jag då såhär, de kommer ju ändå förstå? Det har jag inget svar på. Jag skriver så i alla fall.

En sak är säker - mamma, du är bäst, jag avgudar dig! Herregud, jag har hand om tre barn, är hur slitet som helst just nu, stora, mörka ringar under ögonen, får minnesluckor och snubblar på mina egna fötter. DÅ är man trött! Såhär löd ett samtal idag mellan mig o min värdpappa.

S: Elin, did you leave the pumpkins at school?
E: No, I left them at school.
S: haha.. yes.. that was my question..


Ja.. min värdpappa o värdmamma bara skrattade åt mig.. Tur att de ser hur trött o sliten jag är i alla fall. De sa idag att jag såg jättetrött ut och har gjort det hela veckan, och vet ni? De har rätt! Denna vecka har varit en mardrömsvecka! Och det bästa av allt är att det är fredag och helg?! Eller.. NOWAY.. not for me.. jag behöver jobba..

Jag säger godnatt nu. Förvänta er inga inlägg imorgon eller på söndag, jag ska göra mitt bästa.. men har inte varit såhär sliten sedan jag jobbade julbord i julas...

Godnatt!

lunch!

Goddag Amerika och godkväll Sverige!
När jag kört barnen till skolan åkte jag direkt hem till Emma och därifrån körde hon till vårat nya hak - Café Dolce! Det är jättemysigt och de har jättegott kaffe och makalösa blåbärsmuffins! De är mycket bättre än starbucks! Vi kommer spendera många förmiddagar och kvällar där. Tråkigt att de precis ändrade sina öppettider bara..Vi beställde varsin kaffe och en muffins och efter ett tag joinade Jonas oss. Det var jättetrevligt och vi satt och skrattade och hade en mysig förmiddag! Vi kommer definitivt att hänga där mycket under vårat aupair år.. De känner nog redan igen oss där!

Nu sitter jag och tittar på The OC. Har precis kört Jack till en playdate och William sover, så jag lagade lunch - sallad. Kalkonsallad! Kanongod! Jag har ändrat mina matvanor lite och har börjat träna minst tre gånger i veckan, ska försöka träna varje dag så fort jag kommit in i rutinerna, min kropp är inte van att träna såhär mycket just nu, så får reeejäl träningsvärk och blir yr! Men nu börjar det bli bättre =).

Resten av dagen ska spenderas i soffan tills Willy vaknar, då ska vi hämta Jack och sedan åka hem o invänta Emma. Sedan blir det bus och lek fram tills middagen. Ikväll blir det ett zumbapass med Emma! Gissa om jag är taggad?! Svar: JA!

Kaffe och muffins!


Emma!


Min lunch! Ser den inte god och fräsh ut?


Nu ska jag prata med lite folk hemma och sedan fortsätta titta på One Tree Hill som börjar om tio minuter. Vi hörs kanske ikväll!

Kraaam!

Godkväll!

Det har varit en tuff start på veckan, otroligt tuff! Det är inte alltid ros att vara aupair! Men jag har tagit mig igenom halva veckan nu och sitter ändå här och känner mig stolt, jag är en person som aldrig ger mig, och det känns jättebra att jag ändå tar mig igenom detta och inte ger upp! I will never give up! Nu på kvällen har ändå varit en rätt bra kväll om man jämför med de senaste dagarna och kvällarna! :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. känner att jag behöver.. jag vet inte. Men hur är allt där hemma? Jag är lite avundsjuk på er att ni fått snö i vissa delar! Idag gick jag i en kofta bara och då svettades jag för det var så himla klibbigt! Jag skulle vilja ha riktig höstkyla, ni vet den där fräsha luften? Den saknar jag! Hoppas den kommer hit snart !

Nu ska jag lyssna på lite dansband! Kanske dyker upp ett nytt (lite bättre) inlägg om en stund!

Peace out så länge!


en bild säger mer än tusen ord


älskade vännen !

I mitt paket låg även en T-shirt och ett brev från Lenita! Jag blev så glad. Hur bra vän har inte jag egentligen? Så himla söt! Det betyder så mycket att du tänker på mig och att du skickade ett brev och en present! Tack snälla, underbara, du! <3. Det var en t-shirt med en bild på oss två. Gissa om jag kommer ha den på mig ofta! Åhh, jag är sååå glad! Det känns så himla bra! Glädje på hög nivå!

Hur fin är den inte? Och hur underbar får man vara? Du visar verkligen vad äkta vänskap är! Du är en otroligt fin vän som jag kommer hålla hårt i. Jag älskar dig. ♥

Paket från Sverige!

När jag kom hem med pojkarna igår låg det ett stort grönt paket utanför dörren som var adresserat till mig. Gissa om jag blev glad? Jag slet upp paketet och inuti låg svenska tidningar (se&hör, hänt extra och veckorevyn), godis (gott&blandat, marabou och Polly), örngott med bild på vår vovsing, mina solglasögon som jag glömde hemma i Sverige, och en t-shirt från en av världens bästa vänner + en brev! Snacka om att jag blev skitglad! Det gjorde verkligen min dag! :) TACK TACK TACK! Några dagar fick jag även brev från min mormor. Jag blev så glad att jag började gråta, både av brevet och av paketet. Så lite kan betyda så mycket!

Jag älskar er mamma och pappa! Tack så hemskt mycket och tack älskade vän!

Mitt paket! Så fort jag såg att det var grönt misstänkte jag att det var till mig!


Svenskt godis (Elias, jag vet att jag har godisförbud, men när man får hemlängtan är det skönt att äta godis som känns som hemma)


Tidningar! (Jag älskar skvaller, så nu kan jag uppdatera mig!)


Örngottet med Zack på!


Tack så hemskt mycket!! Detta betyder jättejättemycket och jag blev superduper glad!

TACK TACK TACK mamma och pappa! Jag älskar er!


A weekend in Philly!

Jag har varit på äventyr! I torsdagskväll efter jobbet begav jag mig hem till Ida för att sova hemma hos henne  för att kunna ta en buss på fredagmorgon från South Station här i Boston till Philadelphia! Det är nämligen så att en av mina bästa  vänner från Sverige bor i Philly och jobbar som aupair, min kära Caroline. Jag kom fram med bussen vid halv två på dagen och då plockade Carro upp mig och vi åkte hem till henne. Vi busade med hennes barn och skar pumpkins! På kvällen blev det middag och mys!

På lördagen tog vi en sovmorgon och åt en god o fräsch frukost innan vi åkte in till Philly så hon kunde visa mig runt! Jag såg Rocky statyn bland annat och vi hade kanonfint väder! :) Det var verkligen helt perfekt! Det blev även lite shopping och jag inhandlade nya träningsbyxor! Så nu blir det mycket roligare att träna i framtiden!

När vi kom hem till henne igen blev det tacomiddag och sedan fotbad följt av att vi målade naglarna. Det kändes så himla naturligt att vara hos Carro. Det kändes som om jag varit där längre än en helg samtidigt som det kändes som om helgen bara sprang iväg! Jag åkte hem imorse och kom hem till Boston runt 3-tiden. Det var en toppenhelg tillsammans med min kära vän. Jag vill tillbaka nu!

Jag skär pumpa!


Carro med vår pumpa!


Pumpor!


Jag på Rocky-trapporna!


Jag och Rocky!


Again


Caroline och Jag. Otroligt fin vän!

Svar!

Jag svarar på era frågor innan jag berättar om min helg!

"Låter som du har pojkvän hemma i Sverige. Hur funkar det?"
Ja det stämmer, jag har min pojkvän kvar hemma i Sverige och det går faktiskt jättebra! Vi pratade jättemycket om detta innan jag åkte, och han var delaktig i processen och vi håller kontakten även här, så det går hur bra som helst. Det är klart att det är jobbigt att vara ifrån varandra, men samtidigt så är detta det bästa jag gjort! (inte att åka ifrån honom, utan att åka till USA) Han har stöttat mig från ruta ett och vi är fortfarande lika kära som innan jag åkte! Det går mycket bättre än vad jag trodde. Jag tvivlar inte en sekund!

"Vad tyckte du var jobbigast när du landade i NYC? Det är ju väldigt många intryck på en och samma gång?"
Det jobbigaste var nog.. att man var så utelämnad. Jag har alltid varit den som haft en stark och nära kontakt till mina föräldrar och att inte ha dem vid min sida var jobbigt för mig (första gången jag reste ensam utomlands). Dock var vi ett stort gäng svenskar som höll ihop och det var jätteskönt! Vi blev som en familj. Så se till att prata med folk som ska åka samtidigt som dig, då får du sällskap och allt kommer inte kännas lika jobbigt, förhoppningsvis. Allt är smidigt och enkelt, och det tog faktiskt ett väldigt bra tag innan jag förstod att jag faktiskt var i NYC och inte kvar hemma i Sthlm.

"Det bästa och det sämsta med att vara aupair?"
Det bästa med att vara aupair är alla upplevelser! Att man får bo i en amerikansk familj, uppleva språket, uppleva kulturen och så vidare. Det tycker jag är det bästa, allt man får möjlighet att se! Det sämsta är nog, eller sämsta.. mindre bra skulle jag säga är nog att man inte alltid kan göra sig förstådd och att man ibland vill ha sin mammas köttbullar eller sin pappas kram. Det sämsta kan även vara att man glömmer bort sig själv, att detta år är faktiskt mitt år, och det ska jag ta vara på och jag ska bara göra det JAG vill se och passa på att spendera pengar för att se och göra så mycket som möjligt! Det är lätt att glömma bort!

"Vilka tips skulle du ge till en person som ska åka till USA som aupair?"
Jag skulle säga att gå din egen väg! Va kräsen, men samtidigt öppen för förslag. Prata med många aupairer, många på CC (eller vilken organisation du nu åker med) och bolla idéer! Lita på dig själv och framför allt, tro på dig själv! Vi som ger oss ut på detta äventyr är coola och starka och vi kommer aldrig att ångra oss! Vi kommer att ha något att berätta för barn och barnbarn i flera år! Så mitt tips är: Var dig själv, tveka inte på dig själv, kör ditt eget race, bolla idéer men gå alltid din egen väg i slutändan! Lycka till!

Lenita: Mina föräldrar kommer nog i april nästa år :)

Tack alla ni som ställde frågor och kommenterar min blogg! Det är så roligt!

Kram på er.

Frågestund!

Eftersom jag har fått in många frågor på sista tiden tänkte jag att jag kör en liten frågestund. Ni kanske har slut på frågor, vad vet jag! MEN! Jag kommer inte att blogga på ett par dagar då jag ska på ett uppdrag, kan vi kalla det, jag ska iväg och öppna mina ögon för en annan del av värdlen, annan del av USA. Så när ni väl hör från mig igen, har jag massa nytt att visa och berätta för er! Hur underbart låter inte det?

Så gör mig inte besviken nu - ställ frågor! Kommentera! Så svarar jag på allt när jag kommer tillbaka!

Okey, nu kör vi! Fråga på! :)


Saknar från sverige

När man är här i USA finns det saker man saknar hemma i Sverige. Här är en lista (förlåt Emma, jag härmade dig) på saker jag saknar hemifrån!

-Äta lingongrova med herrgårdsost till frukost, äta rågkaka med leverpastej, MUMMA!
- Mormors pannbiff med lingonsylt
- min röda kladdkakeform
- min säng
- kunna ta en promenad runt kvarteret utan att få ekollon i huvudet och att kunna gå på en TROTTOAR.
- Sätta på Lasse Stefanz och dra en bugg med pappa.
- Sitta på tasty's med fina vänner och äta blåbärspaj
- Äta lunch på Eken med Lindah och höra på roliga konversationer..
- Titta på Let's Dance med mamma o pappa en fredagskväll
- Gå på friskis och svettis med pappa.
- Få höra mammas gnäll om att jag borde följa med ut med Zack.
- Ligga i pojkvännens säng och sova medan han tittar på actionfilm som jag somnar till..
- Gå på mongoliska med pojkvänen och våra kära vänner.
- Allt som har med vännerna att göra
- Såklart familjen och lille Zack
- jag saknar även att sitta med Ella och äta glass och dansa till en musikalfilm.
- Jag saknar mammas korvstroganoff.
- Jag saknar marabou. Jag saknar lösgodis. Jag saknar BRA mozarella..

Jag saknar så mycket hemifrån! Men vet ni? I don't care right know! För jag har the time of my life och jag är så himla glad att jag är här! Klart jag saknar det, men nu är jag glad och tacksam för allt jag har här som inte finns hemma i Sverige. Allt detta kommer finnas kvar när jag kommer hem till Svearike igen. Och då blir det andra bullar! (nu saknar jag mammas kanelbullar också.. bara för det)

Nu ska jag njuta av mina 10 månader som jag har kvar. För sedan kommer jag hem och stannar i Sverige! =)

Jag är så himla glad att jag är här! Och man blir såå mycket mer tacksam för att när man kommer hit, man lär sig att uppskatta saker på ett helt annat sätt. Och man inser så mycket om sig själv, och om andra.

I have the time of my life, och ingen kan ta denna tid ifrån mig!


Frågor och svar

Hej! Jag har fått ännu en fråga! Enjoy!

Hallå! Har följt din blogg ett tag nu. Tänker själv åka till USA som au pair nästa år. Undrar om du pratade med många familjer innan du bestämde dej för din nuvarande värdfamilj? Och vad fick dej att välja just dem? Var det ett svårt val liksom?
Många frågor hehe, men jättekul om du kan svara :)
Ha de bra!


Svar: Nej, detta var faktiskt min första match och den första familjen jag alltså pratade med. Jag var väldigt osäker i början eftersom allt kändes väldigt bra med denna familjen. Ska det kännas så bra på första matchen? Jag har ju inget att jämföra med! Men när jag såg deras ansökan passade allt in på mig, de gillar att vara ute i naturen, vilket jag också älskar! De är aktiva, åker skidor, simmar (det var viktigt att jag var simkunnig eftersom de har pool, och jag har varit tävlingssimmare och simtränare i flera år), de gillar att göra saker tillsammans, vill att jag ska bli en famijemedlem osv. Så allt det kändes jättebra, och de lät mig ha ett eget liv, dvs bjuda in vänner, komma och gå som jag vill, ha tillgång till bil. Det är ju såklart bara plus! Men det kändes bra med familjen och för mig var det inte svårt. Jag hade verkligen en perfect match de första jag hade! Är jätteglad för att jag valde att ta familjen! Jag hade kunnat få en sååå mycket sämre och obekvämare familj, och även en bättre. Men samtidigt, min familj är underbar, och vad vore en vardag med barn utan utmaningar? Ingen familj är perfekt, och denna är näst intill perfekt och jag är superglad och supernöjd! De har gett mig ett medlemskap på ett gym och gör verkligen allt för att jag ska trivas!

Lycka till med din matchningsprocess! :)
mina små härliga monster!


Svar på kommentar.. igen!

Här kommer MITT svar på denna fråga! :)

Mitt självförtroende över min engelska ska jag ärligt säga inte ligger på en särskilt hög nivå. Jag har varit på info-möte tidigare men inte riktigt vågat hålla den intervjun (på engelska) som man måste genomgå för att påbörja sin ansökan på riktigt. Hur upplevde du din intervju? Vad för typ av frågor ställde dom? Hur kände du inför intervjun? Var du säker i din engelska innan du åkte iväg?

Svar: Jag var inte alls säker på min engelska och var även jag jättenervös och lite smårädd för den där intervjun. Mina vänner har alltid sagt att jag är jättedålig på engelska (jag kallar de fortfarande för vänner, vet inte varför ;)) Men ja, så mitt självförtroende på engelskan har verkligen varit i botten. Jag tror du är i samma sits som jag var i. Skulle jag betygsätta min engelska jag hade då.. var det verkligen IGIGIGIG typ. Men eftersom man var tvungen att göra intervjun var det bara att göra den. Och en anledning till att jag åker, är ju för att förbättra min engelska, vilket de på CC vet om. Så de är jättesnälla mot en om man säger att man är nervös.

De har ett formulär som de följer och de frågar om man har pojkvän/flickvän, de frågar varför man vill åka som aupair, varför just du skulle passa bra som en aupair. De ber dig berätta om en tuff situation, och hur du tog dig ur den. Det är väldigt olika från person till person vad man får för frågor. Men det är allt från om du har pojkvän, om du varit hemmifrån såhär lång tid förut till hur du skulle hantera en viss situation. Det är väldigt enkelt! Och halva intervjun är på svenska. Det är inte allt som är på engelska =) Du behöver verkligen inte oroa dig. För har jag klarata det, så klarar du det också! De är snälla och jag ville knappt avsluta min intervju efteråt!

NU när jag är här i USA tycker alla amerikanare att min engelska är jättebra. De är faschinerade över att svenskar kan så bra engelska. Så sluta oroa dig och kör bara! ;). Min engelska har såklart utvecklas på dessa två månader som jag nu varit här, och du kommer bli så stolt över dig själv att du faktiskt vågade!

Just nu kan jag stå och säga "ha ha där ser ni" till mina vänner som inte trodde jag skulle klara mig over here. SÅ dålig trodde de min engelska var .. Men tji fick dem. Här sitter jag i USA och är så himla stolt över mig själv! :)

Lycka till !!! Finns här om du behöver stöd, eller bara prata! :)

Svar på kommentar!

Fick en kommentar igår, med väldigt bra frågor, så här kommer svaren! Tänkte att jag svarar i ett eget inlägg om det kanske är fler som undrar samma sak =)

Hej Elin!
Klart jag läser din blogg, kollar in minst en gång varje dag om inte fler gånger. Har dock aldrig kommenterat dina inlägg. Jag läser därför jag är nyfiken hur det går för dig på andra sidan Atlanten och för att jag själv planerar att komma iväg som Au Pair till USA. Har flera gånger tänkt kommentera men inte gjort det för jag har trott att du inte velat (och dels för att jag trodde att det var mer komplicerat än så här! ;)). Men det ska det bli ändring på kan jag lova!! :D Fortsätt med bloggandet, SNÄLLA!
Jag skulle gärna vilja veta lite mer om skillnader i det vardagliga livet mellan Sverige och USA. Hur är förskolan/skolan, ex. lämnar du barnen och en fröken möter upp dig eller klarar barnen allt själv? Hur är det att handla i mataffärerna/klädaffärerna? Hur är det att köra bil?

Skulle även gärna vilja höra vad du hade planerat att studera för dina credits.


Kramar

Jag svarar på frågorna här Kristina, hoppas det är okej =)

 

Vad är den största skillnaden i vardagen?.

Svar: Min vardag ser ut såhär! Största skillnaden för mig är att jag slutar sent och matvanorna är de konstigaste eveer!


06.50 Klockan ringer.
07.30- jag börjar. Går upp och gör frukost till barnen, borstar tänderna, klär på dem, kör dem till skolan till klockan 09.00
09.00-12.00 är jag off the clock. Då hänger jag på gymmet, träffar kompisar, åker o shoppar, sover, pratar med familj hemma.. osvosv.
12.00 ska pojkarna hämtas på skolan. När vi kommer hem gör jag lunch till dem och sedan har de naps.
15.00 ska Emma hämtas på skolan, de dagar hon inte har dramaclass.

15.00-17.00 playtime. Vi åker till playground, har playdate, leker hemma, osv.
17.00 - Jag badar barnen och stoppar dem i pyamas och sedan lagar jag middag till dem
19.00 - Jag slutar och kan göra vad jag vill!

Detta är min vardag här, i början var det jobbigt att inte vara ledig från fyra-fem tiden så jag kunde åka och träffa någon kompis, åka till Boston City och så vidare. Men alla aupairer (de flesta) jobbar ungefär som jag, och efter en arbetsdag är man så himla trött! Jag brukar oftast träffa någon som bor i närheten bara eller gå ner på mitt rum. Det blir vad man gör det till. Och just nu trivs jag i min tillvaro!

Hur är förskolan/skolan?
Där jag lämnar mina barn kör man bara upp till grinden och så plockar läraren ut barnen! Man sitter alltså kvar i bilen. Det är som en drive thru ungefär. Tänk er donken, fast med barn. Och du lämnar barnen istället för att hämta. När jag hämtar mina barn, så går jag ur bilen och hjälper dem att spänna fast sig. Jätte simpelt! Har man äldre barn kanske det är en skolbuss som gäller. Allt beror på åldern på barnen! Men eftersom mina är så små, så är det ingen skolbuss som gäller!

Hur är det att handla mat/kläder?
Min värdfamilj handlar oftast all mat, jag kan köpa ett paket mjölk då och då eller fylla på något annat som saknas. Det är  väldigt enkelt och alla är hjälpsamma. I början var det svårt att hitta de man gillade och det som påminde mest om Sverige. Men efter ett tag hittar man sina favoriter. Men det är inga problem, det finns massor att välja på! Kläder har jag haft svårt med. Dock har jag inte letat så mycket. Skor och jeans är i alla fall mycket billigare här! Det finns såklart huuur mycket kläder som helst i alla prisklasser och det är sjukt kul att shoppa! Jag har bara inte hittat min klädbutik ännu! Såklart finns ju alltid H&M i nödfall! :)

Hur är det att köra bil?
Bilkörningen går bra! Jag "övningskörde" i början med min värdpappa. Så jag fick känna på bilen. Här i USA så kör jag en automatbil, en minivan. Och på helger en annan liten bil. Det går jättebra och man kommer fort in i det! Reglerna är enkla och inprincip som hemma! Boston är värst att köra i säger dem, och hittils har jag klarat det galant! De är hårda på hastighet, så man ska kolla en extra gång på hastighetsmätaren, det är lätt att köra för fort här! Amerikanare kör som maniacs och det är lätt att falla in i det också, tro mig ;) Men man behöver en bil om man ska bo här. Det är oftast avstånd till allt. Alla kör bil!

Angående mina credits
Så har jag inte riktigt bestämt mig ännu! Man måste ju ta 6 credits under ett år och mina första 3 går nog till en resa till Canada och Niagrafallen. Då är man där i en helg och sedan har man helgkurser efter det. Vilket är ett roligt sätt att få sina credits på! De andra tre ska jag nog ta en engelska kurs för eller något. Jag har inte bestämt mig, bara börjat fundera. Men det blir nog en tripp till Niagrafallen, och sedan får vi se! Jag har ingen brådska att bestämma mig ännu =) Jag har även börjat fråga runt bland mina vänner, för att få inspiration! Det vore coolt att gå på Harvard, eftersom jag ändå bor i Boston. Men det är jättedyrt. Så jag vet inte om jag vill lägga de pengerna för den upplevelsen. Det får vi se!

Hoppas mina svar hjälpte dig lite Kristina! Och alla som har frågor, tveka inte att fråga! Det kan vara allt från hur man ska packa till hur man kommer över sin hemlängtan!

 

Fortsätt kommentera, jag älskar när ni gör det! Alla som kommenterar från en kram!

 

 

 


Ni är underbara!

Det var några som tog åt sig av mitt lilla hot-inlägg tidigare, bra! Klart jag inte ska sluta blogga! Men det blir såå mycket roligare när man får lite kommentarer! Även fast min statistik är ganska hög, så är det alltid kul med kommentarer! Kul att så många nya hittat hit också!

Svar på kommentarerna:

Madde: Va kul att höra att du läser min blogg! Det gjorde min dag! :)

Elin: Va kul att du också ska åka som aupair! Har du börjat ansökningen? Kul att du har följt mig så länge! Då har du vrekligen fått allt från början! Lycka till med allt och hör bara av dig om du har några frågor! :)

Fick även en till kommentar som jag svarar på i ett enskilt inlägg! :)


Stänger ner bloggen

..om ni inte kommenterar! Det är inge roligt att skriva om ingen läser. Och jag vet att ni läser om ni kommenterar.

Så jag tänker inte berätta om mina dagar förrens ni börjar kommentera igen.

Punkt slut.

Bilar

Godkväll Amerika och Godmorgon Sverige!

Idag körde min värdpappa barnen till skolan men jag följde med för efteråt åkte vi till en besiktning för att hämta upp en av hans jobbilar. Vi körde range rovern (deras nya bil som de köpte förra veckan) dit och jag skulle köra min värdpappas jobb-bil hem igen. Men när vi kom dit var inte den bilen helt klar, så jag fick köra Range Rovern hem. Jag var typ livrädd och körde jätteförsiktigt hela vägen. Har aldrig kört en sådan fin bil förut! Men det var skönt att köra den och riktigt fränt! När jag kom hem skulle jag åkte till Franklin för att möta en ny svensk tjej, Emma! Jag behövde då pappans jobb-bil. Där alla carseats var. Så jag bytte till den när han kom hem med den från verkstaden. Grejjen var bara att det är den största bil jag någonsin kört! Jag var rädd där också. Eller inte rädd. Jag kände mig mer som en myra. Jag kände mig pytteliten och där satt lilla jag i världens största bil!!

Men det gick bra, när jag väl mött upp Emma blev det en förmiddagsfika med henne som var jättetrevlig innan jag åkte och hämtade mina boys! =)

På kvällen var jag, barnen, min värdmamma och mim tillbaka på skolan för pot lock dinner. Alla familjer tar med sig något ätbart och så har man picknick. Det var trevligt och jättegott :) Sedan kom Jessica till mig och vi tittade på Halloweenkostymer! Jag vet inte ännu om jag ska joina halloweenpartyt eller inte.. Time will tell..

Ni kanske inte tycker att den är så stor.. men den är jättestor! En av min värdpappas jobb-bilar. Den är gigantisk inuti och det spelades rock/metal på radion och jag kände mig lite rockig och cool när jag körde runt på vägarna!




Halloweenparty!

Hej alla där hemma i Sverige!
Jag hoppas ni har haft en jättebra helg och att ni är redo för en ny vecka på jobb och i skolan!

Helgen här i USA har spenderats med Halloweenparty och shopping! I lördags var det Halloweenparty för William som fyllde 3 i torsdags. Vi hade massa ungar som var här och alla var utklädda söta små varelser! Jag var utklädd till en katt, min värdpappa till en Zombie och min värdmamma till en kyckling! Min värdpappa gick verkligen all in och han var oerhört läskig! Om ni har tur och är snälla kanske ni får se en bild! I barnens lekhus ute på tomten hade pappan dekorerat och gjort det till ett spökhus med spindelnät, vampyr, rök och så vidare. Det var jättecoolt och jag tyckte nästan det var lite läskigt! Vi åt tårta, lekte lekar, hade en pinata och skrattade! Det var en trevlig tillställning! På kvällen kom Linnea hit och jag plockade upp henne och vi åkte iväg för att äta middag! Det var jättetrevligt! Sedan blev det Idol och choklad i min säng all night long! 

En bild från spökhuset


En bild från spökhuset



Lekhuset som för dagen för spökhus!


Tårtan!


Idag, söndag, blev det lite shopping! Jag köpte ett par jeggings vilket var behövligt! Köpte även jättegoda doftljus! Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på jullåtar och ska nog måla naglarna och sortera bland lite bilder!

Jag och Linnea på Chilis med en härlig choklad-dessert!


Ha en trevlig arbetsvecka så hörs vi snart igen! min vecka är rätt fullspäckad, vilket jag gillar! Ska dock hänga på gymmet nästan hela veckan..kilona börjar komma nu.. Nu är det slut på onyttigheter och nu börjar träningen!
Tjingpling!

Lycka

jag älskar dig min prins


tokpappa!

Jag saknar min pappa! I bilen spelar jag en radiokanal som spelar like old music. Väldigt mycket rock n' roll och då tänker jag på min pappa. Att det vore skönt med ett dansgolv, lite Arvingarna och min pappa.

 

Bilden är från Jönköping. Familjen tok är på semester! Jag tror brorsan skäms över sin syter och far..

(förlåt pappa, men du får bjuda på denna efter alla gånger du skämt ut mig ;) )


bananabread!

Hej!
Idag har varit en jättefin dag här i staterna! Boston har varit otroligt vackert idag med solsken och härliga färger på träden! Jag måste nästan ta en promenad och ta massa foton och visa er!

När jag droppat av barnen i skolan idag åkte jag och plockade upp min tyska vän Maria. Vi åkte till Target där jag köpte ett usb-minne så att jag kan spara alla mina bilder! Finally! Köpte även en present till William som blir tre år imorgon! Wiiie! På eftermiddagen blev det mys i garderoben. Ungarna har fått nya flashlights (vad heter det på svenska, har redan glömt bort.. herregud) så vi var i garderoben och lyste på väggarna med spökmotiv! Mysigt värre!

På eftermiddagen kom barnens farmor, hon hade bakat bananabread! Och denna gång hade hon gjort en limpa utan nötter så jag fick min egen limpa. How cute? alltid lika uppskattat! Jag tog dock ungarna till YMCA (gymmet) på kvällen för att simma lite! Dock var jag cold as a icecube! det var jätte kallt i vattnet och jag hackade  tänder hela tiden. Tog en varm dusch efteråt och satte på högsta värme i bilen påvägen hem!

Väl hemma tog jag en bit bananabread och en kopp té och kröp ner i sängen. Så nu ligger jag här och väntar på att jag ska krypa ner helt i sängen och få en härlig natts sömn. Imorgon blir det födelsedagsfirande!

Godnatt.

Tisdag och scrapbooking!

Goddag!
Barnen sover just nu och jag sitter i lekrummet och tittar på The OC. Snart kommer även två avsnitt av One Tree Hill. När pojkarna vaknar är det dags att hämta Emma och sedan blir det lek och bus hela eftermiddagen!

Ikväll blir det att åka till en affär med Jessica och Tina och köpa scrapbooking saker! Ska bli superskoj! Måste ha mer saker till min scrapbook så jag kan börja på riktigt!

Jag och Jessica på en superkall restaurang! Vi fryser och har precis avslutat en skrattattack ..


Zumba!

Hej!
Idag när jag kört alla barnen till skolan åkte jag direkt till gymmet för att gå på ett Zumba-pass! Det var mitt första Zumba-pass och det var riktigt roligt! Mycket höfter och bra musik! Passet jag var på var väldigt salsainspirerat men det var bara roligt! Klippet här nere påminner jättemycket om just det passet jag var på! Jag älskade det och nu vet jag vad jag gör alla tisdagar framöver!!

(Mamma, tryck på play så ser du)

GREAT day !

Heeeej !
Idag är barnen hemma från skolan för att det är en holiday! Så jag började en halvtimma senare idag. Idag bjöd familjen på frukost - kanelbullar! Vet ni hur gott det var eller? Det smakade faktiskt som riktiga kanelbullar även fast de är köpta på rulle, redan färdiga, bara att stoppa in i ugnen! Sedan gjorde jag iordning ungarna och vi åkte till parken för att ha playdate med Maria och hennes tjej. Maria hade köpt med sig en latte till mig. Vi satt och pratade och uppdaterade varandra lite medan barnen lekte. Tillslut blev även jag lite leksugen och lekta kurragömma med barnen! Jag är bäst på kurragömma!

Sedan åkte vi hem för lunch och naps och då passade jag på att  tvätta massa av barnens kläder, det behövdes verkligen! Det hade blivit ett berg över helgen! När barnen vaknat gick vi ut på tomten och spelade fotboll och lekte någon rolig lek. Familjen har en jättestor tomt och vi sprang runt barfota på gräsmattan. Det var en sådan härlig känsla! Jag sprang runt i leggings och linne utan att frysa. ännu är inte den riktiga hösten här!

Vi lekte ända fram tills det var dags för tubbies och middag! Och till dessert fick barnen Ahlgrens bilar bara för att de varit så underbara idag!

Jag trivs verkligen så himla bra hos min värdfamilj. Och NU börjar jag känna mig som en riktig familjemedlem. Nu vågar jag ta för mig mer och det känns så bra alltihopa.

Jag är så lycklig. Jag lever verkligen the american dream!

Ser fram emot morgondagen!

Godnatt och PUSS !

Nu är det bokat och klart!

FINALLY! Nu är min bussbiljett bokad till min kära Caroline! Om två veckor åker jag till Philly för att se hur hon har det. Äntligen får jag träffa henne igen. UNDERBART ska det bli!

hittade en bild på mig och Carro från min 18års dag! Känns som igår, men det var två år sedan..time's running away!


Converse!

Idag, söndag, har jag och Ida sovit ut ordentligt och åt en frukost innan vi åkte till ouletet! Vi fick stå i kö på vägen hur länge som helst för det var sale eftersom det är Columbus Day tmrw. Men tillslut var vi framme och vet ni vad? Jag köpte ett par converse för 33 dollar! Vilket är ungefär 210 svenska kronor! Hur grymt är inte det? Hemma kostar det uppåt 700 spänn om inte mer! Det blev ett par gräddvita, nästan gula, (superfina!). Dock är de låga. Men ack va snygga de är!

ÄNTLIGEN!

Såhär ser Converse ut mamma! Och mina är mycket finare än dessa för de är gula! Jag kan lägga upp en bild på mina senare! :)


Six flags!

Hej alla glada!
I fredagskväll blev det jättemycket glass och mys med min värdfamilj innan jag åkte och plockade upp Ida. Vi myste i min säng innan vi kröp ner för att sova.

På lördag morgon gick vi upp tidigt för att åka till Six flags som är ett jättestort nöjesfält med min värdfamilj. Det var strålande väder och vi hade en kanondag! Vi åkte karuseller, åt onyttig mat och hade det mysigt! Det var verkligen jättekul! Jag åkte med barnen och Shawn och Ida vågade sätta sig i Världens bästa berg och dahlbana! Den har fått pris för det och är verkligen helt otrolig! Jag skulle inte ens åka den om jag fick betalt.. Men Shawn (min värdpappa) och Ida vågade. Härligt! Det var Halloweentema på tivolit och mot kvällen kom det läskiga människor fram och jag blev verkligen rejält skrämd av en som såg ut som en zoombie. Jag hoppade högt och alla bara skrattade åt mig. Haha, jag bjuder på det! Jag tyckte faktiskt det var lite obehagligt. Men jag har aldrig gillat Halloween. Dock var vi påväg därifrån på kvällen, för det var på kvällen det läskiga kom. På dagen var det bara mysigt för barnen med trick or treat och snälla spöken!

Vi hade en mysig hemresa då alla barnen (inklusive mig och Ida) somnade i bilen till Airbuddies. En film om hundar som pratar. Den var på i bilen men alla somnade gott. När vi kom hem kollade jag och Ida på Idol och åt glass.

Här kommer bilder från Six flags!

Jag! (jag hade shorts på mig också så jag har inte kort klänning)


En bergochdal bana


Ida var cool och åkte SUPERMAN!!


De flesta bilder är på mig och barnen eller mig och familjen och jag vill inte lägga upp dem på bloggen. Så om ni vill se dem får ni maila mig eller säga till så kan jag skicka bilder! För det är en säkerhets grejj. Även fast jag har tillåtelse att lägga upp bilder vill jag vara lite försiktig med det. Men jag hade en toppendag med min familj!

De är underbara och så himla snälla! De bjöd med min bästa vän Ida! Tack älskade värdfamilj och tack Ida att du ville följa med! Nu kan jag bocka av six flags på min "USA-LISTA".


FREDAG!

Its friday - again!
Min dag har varit jättemysig. Jag åkte direkt till gymmet när jag lämnat barnen på skolan. Min tanke var att gå på ett spinningpass..Men jag hann aldrig dit i tid. För det var vägarbeten och jag var tvungen att ta en detour och det tog ytterligare tio minuter. Så det fick bli simning även idag. Det är så roligt, för de har lifeguards precis som i filmer. Röda filurer med massa utrustning som sitter vid poolkanten. Går runt poolen och säger "Hey, how are you" hela tiden. Tror till och med den ena flirtade med mig idag! Haha! Inte ofta det ser en snygg svensk tjej simma tror jag! ;)

När jag simmat klart var jag trött och hoppade in i duschen och åkte hem och donade lite i mitt rum. Hämtade pojkarna och bakade sedan en kladdkaka till min värdfamilj. När Emma kom hem åkte vi till fotbollsstadion och lekte lite innan vi åkte hem för tubbies (bad i badkar) och pizzafriday! Men Cici ville ha kinamat idag, så blev både kinamat och pizza! Pizza för barnen! Dock måste jag tillägga att jag faktiskt åt kinamat! För andra gången, och jag gillar det faktiskt!

Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på The Baseballs. Ska snart gå upp igen och då ska vi göra Sunday IceCream. Har ingen aning om vad det är, men det är något med glass och godis vad jag har förstått. Förhoppningsvis ska vi även äta min kladdkaka!

Sedan ska jag plocka upp min Ida, för det blir sleepover här inatt! Och imorgon ska vi på äventyr med min familj! Ska bli så hiiiimla roligt. Jag är sååå excited inför imorgon!!! Gör jag er nyfikna nu? Hoppas det!

Jag är lycklig! Jag är nöjd! Jag älskar mitt liv här i USA!

Sådär ser det ungefär ut, dock att de har en röd tröja på sig.. men samma mojäng mellan händerna och så är de förstås inomhus..

Svenska pannkakor!

Godkväll i USA och godmorgon Sverige!

Idag har faktiskt varit en rätt underbar dag! När pojkarna var i skolan kröp jag ner i sängen igen och pratade med min kära mor. Fick även se och prata med Zack. Min lilla pojk som jag saknar så mycket!

När jag sedan hämtade pojkarna var det ganska glada miner och de fick lite lunch och under deras nap tittade jag på The OC. Kunde inte göra tvättstugan idag med barnens kläder eftersom städerskan ockuperat hela rummet idag. Jag klagade inte utan kröp ner i soffan :)

När Emma kom hem åkte vi till en stor playground och lekte. Det var så himla härligt! jag lekte med barnen och kände hur vinden svalkade. Det var underbart! Det var verkligen en höstdag! Soligt med samtidigt så behövde man en tröja, och det var så skönt. Jätteskönt. Det kändes fräscht ute, och friskt!


Dock ska det blir varmt imorgon och i helgen igen.. Jag vill verkligen ha höst nu! Enligt mina värdföräldrar blir det inte riktigt höst förrens efter Thanksgiving som är i November.

Jag stekte pannkakor till middag. Svenska pannkakor! And the kids love it!

Nu ska jag sova, imorgon är det fredag! YEY!

Thursday!

Hej!
Igår var jag på gymmet igen! Det blev till att simma i en timma! Urskönt! Jag känner redan att jag börjar få tillbaka tekniken. Och det var bara andra gången jag var i vattnet. Det gick bättre att simma igår än vad det gjorde i måndags. Var helt slut efteråt så unnade mig några minuter i bubbelpoolen. Sedan tog jag en dusch, åkte hem, tvättade mina handdukar och sedan åkte jag och plockade upp pojkarna!

När alla barnen var hemma åkte vi till gymmet igen, hela familjen, barnen skulle testas och se vilken simklass de ska hamna i till hösten. Så jag badade med dem och det var roligt! Sedan åkte vi förbi Mcdonalds på vägen hem! Dock åt jag ingen hamburgare utan en wrap med kyckling! Den var supergod! Var en trevlig kväll i simhallen med barnen och Cici. Shawn tränade själv, så jag och Cici var med barnen och åkte till Mcdonalds.

Idag är jag hemma på min rast. Har lite träningsvärk och kände att det kunde vara skönt att krypa ner i sängen igen. Så nu ligger jag här. Laddar upp lite bilder som jag ska ha till min scrapbook. Ska även förbi banken sedan och lösa ut förra veckans lön så jag har lite pengar att röra mig med.

Ha en bra dag!

Puss och Kram!

Friends

Denna text går runt på Facebook just nu.

Sägs att sanna vänner kan ha långa perioder utan att prata med varandra, och utan att ifrågasätta vänskapen. Med dessa vänner känns det som att ni pratade igår, oavsett hur lång tid som har gått eller hur långt avståndet mellan er är. Om du har minst 1 sådan vän så kopiera detta!!♥

När jag läste det så insåg jag ju att det såklart stämmer. Som jag har sagt förut, så är det ju verkligen nu man inser vilka ens riktiga vänner är där hemma i Sverige. Jag måste erkänna att jag blivit besviken. Men samtidigt är det en bekräftelse. Då vet man vilka man ska lägga energi på när man väl kommer tillbaka.

Jag är så tacksam för alla som bryr sig och hör av sig. Jag är även förvånad, för många som jag inte trodde skulle höra av sig har gjort det. Jag är så glad att även kompisar till familjen mailar mig och kommeterar i bloggen. Det betyder så mycket! Jag känner mig inte lika ensam.

USA är något utav det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Det är tråkigt att min resa tog slut med några vänner där hemma, men samtidigt har jag fått så himla bra och nära kontakt med vännerna här. Vänner som kommer finnas för livet. Vänner som har kommit att betyda mycket på kort tid.

Med dessa rader säger jag Godnatt (återigen)

Ni vet att jag finns här, även fast jag är på andra sidan atlanten.

En stor kram till er alla som finns med mig!!

Jag och min vän Linnéa när vi sa hejdå dagen innan jag åkte.


Scrapbooking!

Hey!
Today was a pretty great day! Det har dock regnat hela dagen. Tar det aldrig slut? Det har regnat konstant i flera dagar nu! Tog med barnen till Target idag. Jag köpte lite scrapbooking stuff och barnen gich och strosade runt i leksakshyllorna. Jag hade varnat dem innan att vi inte skulle köpa några leksaker, men de fick gärna visa mig vad de vill ha av tomten! Så de var very excited och sa "call santa and tell him that I want this one". Så söta! Dock blev det inga sura miner när de inte fick köpa något. Jag blev faktiskt lite förvånad!!

På kvällen satte jag mig i bilen och körde hem till Jessica där vi hade scrapbooking. Dock gjorde inte jag någonting eftersom jag inte lyckats skriva ut några bilder ännu. Men Jessica  visade mig hur man gjorde så nu ska jag göra det så vi kan Scrapbooka! Det kommer bli jätteroligt! Tråkigt att jag inte börjat tidigare, för har sååå mycket bilder här från USA redan.

Nu ska jag strax krypa ner under täcket. Ny dag imorgon och förhoppningsvis blir det gymmet!

Godnatt.

By the way. Vart är kommentarerna? Nu börjar ni få en svacka igen!

Ny vecka

Goddag!
Igår var det måndag och en ny arbetsvecka satte fart. Igår under mitt break åkte jag till gymmet och simmade en timma. Jag tog verkligen i och var helt slut efteråt! Var så skönt att äntligen få röra lite på sig! Efter mitt simpass kröp jag ner i en hottub några minuter och njöt av lite bubbelbad! Sedan tog jag en härlig dusch innan jag körde tillbaka till skolan för att plocka upp killarna.

När Emma var hemma bakade vi chokladbollar. De uppskattade ungarna. Men de trodde att de hade bakat meatballs. Haha! Så det gick runt hela dagen och sa "I want a meatball" Haha, men de gillade våra chokladbollar! Vi gjorde även ett halloween-pepparkakshus. Jag blev lite chockad när jag skulle göra ett pepparkakshus. Men det är tydligen så det ska vara här! Det blev inte vackert, men ungarna älskade det! De var duktiga!

Jag och Cici åt en kinesisksoppa till middag och den var faktiskt riktigt god! Blev mys på kvällen.

Idag, tisdag, har jag tagit mitt break i sängen. Pratat med mamma och pappa och tvättat massa kläder. Skönt att ha en sådan dag också!

Ungarnas chokladbollar!



Halloweenhuset. Det är i alla fall spooky, och det är väl huvudsaken?

När verkligheten kommer ikapp

Idag hände något läskigt, jag kom på att det fanns en person jag ville skicka ett brev till. Berätta om min usa-resa och berätta hur jag har det. Denna person har alltid önskat mig lycka till på livets väg och har alltid trott på mig. När jag skulle ta körkort hade jag stöd, jag tänkte på dig precis innan jag körde upp. Tjugo minuter senare hade jag mitt körkort. Idag satte jag mig ner med en penna och ett papper. Börjar skriva ett brev. Jag skriver och skriver och berättar hur bra jag har det. Jag berättar om min vardag, om mina helger, mina förväntningar och min värdfamilj.

Jag skriver lite frågor hur du har det, och om ni fortfarande trivs bra där ni bor. Om du har spelat någon mer boule. När jag ska skriva ditt namn och adress på kuvertet kommer verkligheten ikapp mig. Du kommer aldrig att få brevet. Det var en väldigt obekväm och skrämmande känsla. Jag förstår inte vad som hände. Det rann en tår ner för min kind.

Det var skrämmande när verkligheten kom ikapp och jag hade verkligen ingen tanke på att du aldrig kommer att få brevet. Men sedan bestämde jag mig för att skicka brevet i alla fall. För din man kommer få brevet. Sedan insåg jag att jag har fel adress med mig också. Så mamma, kan jag få den rätta?

Jag saknar dig! Jag önskar att du visste att jag var här i USA. Jag hoppas du ser mig från ovan! Jag vill så gärna berätta för dig hur jag har det, du var så intresserad. Jag önskar verkligen att du kunde se mig just nu. Jag hoppas att du gör det.

Och vet du? Jag är inte ensam! Du är med mig väldigt ofta i mina tankar! Det vill säga att du även är med mig här i USA!


Grattis på födelsedagen

Idag fyller en av mina favoritpojkar år! Nämligen min Martin!

Grattis på födelsedagen! Hoppas äppelpajen smakade bra!

Hoppas min födelsedagspresent kom fram i tid! ;)


Easy A

Denna film var det vi såg i fredagskväll. Den var verkligen JÄTTEBRA! Ni måste se den när den kommer till Sverige! Den var sååå himla frän! Jag skrattade så jag grät på vissa ställen, och ibland grät jag för att det var sorgligt eller för gripande. En salig blandning och en lovely movie!

You have to see it!!


Min lördag

Lördag morgon ringde klockan vid halv nio och vi gick upp och gjorde oss iordning och åt en god frukost innan Jessica och Christine kom och hämtade upp oss at my house. Vi åkte till IKEA! Det kändes som att vara hemma igen och jag köpte lite nödvändigheter som slippers och ni vet sådana där boxar man stället papper i? Var sugen på att köpa massor, men jag höll emot! Sedan blev det lunch och självklart blev det svenska köttbullar med potatismos och lingonsylt! Till efterrätt blev det prinsessbakelse! Det var så himla gott. Hade kunnat äta hur mycket som helst! När vi var klara blev det lite mer shopping! Man ville inte gå därifrån, det kändes verkligen som hemma. Det kändes tryggt och det var så skönt. Vi var fyra svenska tjejer och en tysk som var där. Så vi pratade engelska. Men det kändes ändå så bra. A touch of Sweden!

När vi varit på IKEA åkte vi hem och lämnade av tyskan som skulle ut på middag på kvällen med sin värdfamilj och vi andra fortstatte till ett outlet där det blev lite shopping och middag! Vi hade en underbar kväll och vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen! Vi hade verkligen en jätterolig dag och kväll som inte går att beskriva! Jessica skjutsade sedan hem mig, Ida och Nathalie och vi låg och pratade, kollade på klipp och jag fick även massage, vilket var vääldigt behövligt. Jag är otroligt stel. Så det var så himla skönt!

Jag låter bilderna beskriva min lördag!

Brudar på IKEA


Köttbullar och prinsessbakelse


Vi tömde shoppen!


Svenska tjejer vid hejdå-skylt!


Här är allt jag köpte! -Gräddsås, lingonsylt, Önos hallonsaft (vilket jag älskar och det påminner om mormor), skorpor, Gifflar, Ahlgrens bilar(till mina värdbarn), marabou, singoalla. LOVELY!


Ida och Nathalie på kvällen


Min dessert


Min helg var jättemysig och mina värdbarn tyckte det var jättekul att jag tog över lite vänner! Nu ska jag titta på Idol innan jag ska upp till ungarna. Ska jobba några timmar ikväll. Det har jag inget emot utan det kommer bli mysigt och lugnt eftersom jag bara ska vakta dem när de sover typ!

Vi hörs senare :)

Puss och Kram!

Min helg : fredag

Hej!
Min helg har varit fullspäckad och jag har haft jättetrevligt! I fredags när jag slutat tog jag bilen till tågstationen och plockade upp Ida och Nathalie. Nathalie är tyvärr i Rematch men jag bjöd hit henne från Conneticut så man fick träffa henne och ta hand om henne lite! Vi åkte till Patriotplace där vi åt en fantastisk middag! Jag åt fisk och det spakade som rödspätta! Jag var jättenöjd med mitt val av mat och fisk är ju så himla gott! När vi ätit middag gick vi på bio och såg Easy A. En jätterolig och skön film! Så när den kommer ut i Sverige måste ni se den! Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen! Sedan körde jag hem oss och vi myste i min säng innan vi alla tre slocknade på stört.

Nathalie och Ida



Jag och Ida inne i vår fantastiska mat!


Jag och Nathalie


Jag


Nathalie och jag på bion.


Snart kommer ett inlägg om min lördag!

My American life

Här är mitt liv i USA i bilder. Okey, jag kan inte beskriva mitt liv i bilder. Men här kommer lite bilder från hur jag har det i USA!

Mitt underbara hus jag bor i! :)


Baksidan av huset. Bakom den lilla busken gömmer sig en stor pool och till vänster är poolhuset med gym.



My bed. Dock har jag tusen fler kuddar nu så det är verkligen en prinsess-säng!



My bathroom - dörren ni ser leder in till min walk in closet.


Min bästa Ida och jag (hon är en stor del av min USA-vistelse)



Okey, det var lite bilder på hur jag bor! Har inte tagit så mycket mer. Men det kanske dyker upp i framtiden. Vem vet!

Nu är det äntligen fredag! Pojkarna sover och jag har precis ätit lunch. Blir full rulle fram tills ikväll!

Trevlig helg allihopa!

Kram från mig.

Lenita

Right! Jag skypade med min kära vän Lenita idag. Äntligen! Var så himla skönt att få höra hennes röst och att få prata av sig till en fin vän. Kändes otroligt bra och jag ville inte lägga på, men jag var tvungen. Hon ska bara skaffa en bättre mic så kan vi prata snart igen ;) Det betyder så mycket att få prata med vännerna där hemma. Det är så skönt. Ni känns inte så långt bort. Du är så fin Lenita. Tack för samtalet. Längtar redan tills nästa!


Storm

Hej!
Har varit en total storm här idag! När jag hämtade pojkarna blåste det lite grann. Men när jag hade bäddat ner dem i sängarna och själv börjat diska och tvätta så börjar det blåsa mer och mer.. Jag ser träd som faller på andra sidan vägen, arbetare som försöker få bort dem. Tillslut går strömmen. Frysen börjar pipa, lamporna slocknar, diskmaskinen stannar, tvättmaskinen stannar. Vattnet slutar  fungera. Allt dör. Jag är ensam. I ett stort hus. Med två pojkar som sover. Det är storm utomhus och det låter som om huset ska rasa. Jag måste erkänna att jag hade lite lätt panik.

Så när pojkarna vaknat och Emma var hemma igen, fanns det inte så mycket att göra. Jag kunde inte bada barnen, inte laga middag.. så det blev till att spela spel och äta flingor och smörgåsar till middag.

Tillslut kom Cici hem och då såg vi även en man som klättrade ute vid elledningarna. Han höll på i vad som kändes flera år, men tillslut kom strömmen tillbaka och likaså vattnet! Då fick jag äntligen i mig lite mat!

Jag har jobbat längre idag, så har lagt barnen i sängarna för en timma sedan och nu sitter jag och svettas. Det är jättevarmt här inne så jag längtar tills Shawn o Cici kommer hem så att jag kan gå ner i mitt rum och ta en dusch och gå och lägga mig i sängen.

Imorgon är det fredag. Och tydligen ska det bli storm imorgon också. Och regn.

Not so funny. But thats better than sunshine right now..

Godnatt och Puss !

RSS 2.0